Tutorhaku

Hae tutoriksi Helsingin kampukselle 

HUOM! Tutorhaku on päättynyt. 

Vuoden 2022 tutorhaku alkaa Helsingin kampuksella 7.3. ja päättyy 25.3. Jos haluat tutoriksi syksylle 2022 , täytä hakulomake ja ota koulutuspäivät ylös. Toivomme sinun pystyvän jatkamaan tutorointia myös keväällä 2023. Tutorvalinnat tehdään hakulomakkeiden perusteella. Valituille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. 

Hae vertaistutoriksi

Vertaistutoriksi voi hakea kuka tahansa Diakin opiskelija, joka on kiinnostunut auttamaan ja ohjaamaan uusia opiskelijoita heidän opintopolkunsa alussa. Tehtävään ei tarvita aiempaa kokemusta ohjauksesta, vaan opit kaiken tarvittavan koulutuksissa ja työn ohessa.  Sinulla on myös syksyn aikana mahdollisuus erikoistua verkkotutoriksi. Tähän tehtävään annetaan oma koulutus, josta saat lisätietoa tutorkoulutuksen yhteydessä. Vertaistutorointi järjestetään suomeksi. Jos olet kiinnostunut englanninkielisten tutkinto-opiskelijoiden tutoroinnista, hae kansainväliseksi tutoriksi. 

Hae vaihtaritutoriksi 

Vaihtaritutoriksi voi hakea kuka tahansa Diakin opiskelija, joka on kiinnostunut auttamaan ja ohjaamaan vaihto-opiskelijoita. Tehtävään kuuluu enemmän yksilöohjausta kuin vertaistutoroinnissa, joten saat paljon ohjauskokemusta ja pääset harjoittamaan kielitaitoasi. Vaihtaritutorointi on myös hyvää harjoittelua mahdollista omaa vaihtoa varten. Vaihtaritutorina sinun ei kuitenkaan tarvitse hallita englantia täydellisesti, vaan riittää, että pystyt kommunikoimaan vaihto-opiskelijoiden kanssa. Voit myös hakea sekä vertais- että vaihtaritutoriksi, jolloin sinun on osallistuttava vertaistutorkoulutuksiin ja ensimmäiseen vaihtaritutoroinnin koulutukseen 6.4. Tällöin saat muutaman vaihto-opiskelijan tutoroitavaksi vertaistutorointitehtävien lisäksi. Haku vaihtaritutoriksi tapahtuu samalla lomakkeella kuin vertaistutoriksi hakeminen.

 

Hae kansainväliseksi tutoriksi

 

Kansainvälinen tutor vastaa englanninkielisten tutkinto-opiskelijoiden tutoroinnista DSS- ja Nursing-tutkinto-ohjelmissa. Etsimme erityisesti kyseisen alan opiskelijoita tutoreiksi. Tehtävään ei edellytetä täydellistä kielitaitoa, vaan riittää, että pystyt kommunikoimaan kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Pääset myös suunnittelemaan englanninkielisiä tapahtumia. Haku tapahtuu samalla lomakkeella kuin vertais- ja vaihtaritutorhaku. Voit halutessasi toimia myös suomenkielisten opiskelijoiden vertaistutorina tai vaihto-opiskelijoiden vaihtaritutorina kv-tutoroinnin ohella. 

Kevään 2022 koulutuspäivät 

Tarkemmat tiedot koulutuksista lähetetään tutoreille hakuajan päätyttyä.

Vertaistutoroinnin koulutukset (suomeksi):

19.4. ja 22.4. klo. 17-19.30 etänä

TAI tutorleiri 13.-15.5. 

Uusien tutoreiden tulee osallistua tutorleirille tai jos he eivät sinne pääse,

niin etäkoulutuksiin. Kevään 2022 tutoreiden toivotaan osallistuvan tutorleirille. 

Vaihtaritutoroinnin koulutukset (englanniksi):

6.4. klo. 17-19.30 kampuksella

Seminaari: 8.5. klo. 9-16 

Uusien vaihtaritutoreiden täytyy osallistua kaikkiin koulutuksiin,

kevään 2022 tutoreiden tarvitsee osallistua vain seminaariin.

Kansainvälisen tutoroinnin koulutukset (englanniksi): 

28. ja 29.4. klo. 17-19.30 kampuksella

Seminaari: 8.5. klo. 9-16

Lisätietoja antaa

O'Diakon tutoroinnista vastaava työntekijä

Iida Tuomola

iida.tuomola(at)diak.fi

puh. 050 433 5313

Tutorkuva.jpg