Tutorhaku

Hae tutoriksi Helsingin kampukselle keväälle 2022 !

Syksyn tutorhaku alkaa Helsingin kampuksella 11.10 ja päättyy 1.11. Jos haluat tutoriksi ensi kevään fukseille, täytä lomake ja merkitse koulutuspäivät ylös. HUOM! Haku on sulkeutunut 2.11. Uusi tutorhaku maaliskuussa 2022. 

 

Hae vertaistutoriksi

Vertaistutoriksi voi hakea kuka tahansa Diakin opiskelija, joka on kiinnostunut auttamaan ja ohjaamaan uusia opiskelijoita heidän opintopolkunsa alussa. Tehtävään ei tarvita aiempaa kokemusta ohjauksesta, vaan opit kaiken tarvittavan koulutuksissa ja työn ohessa. Keväällä aloittavat opiskelijat ovat monimuoto-opiskelijoita, joten tietämys monimuoto-opiskelusta on tehtävässä eduksi. Sinulla on myös kevään aikana mahdollisuus erikoistua verkkotutoriksi. Tähän tehtävään annetaan oma koulutus, josta saat lisätietoa tutorkoulutuksen yhteydessä. Vertaistutorointia järjestetään keväällä ennen kaikkea suomeksi.

Hae kansainväliseksi tutoriksi (haku sulkeutunut 26.10.)

Kansainväliseksi tutoriksi voi hakea kuka tahansa Diakin opiskelija, joka on kiinnostunut auttamaan ja ohjaamaan vaihto-opiskelijoita. Tehtävään kuuluu enemmän yksilöohjausta kuin vertaistutoroinnissa, joten saat paljon ohjauskokemusta ja pääset harjoittamaan kielitaitoasi. Kansainvälinen tutorointi on myös hyvää harjoittelua mahdollista omaa vaihtoa varten. Kansainvälisenä tutorina sinun ei kuitenkaan tarvitse hallita englantia täydellisesti, vaan riittää, että pystyt kommunikoimaan vaihto-opiskelijoiden kanssa. Voit myös hakea sekä vertais- että kansainväliseksi tutoriksi, jolloin sinun on osallistuttava vertaistutorkoulutuksiin ja ensimmäiseen kansainvälisen tutoroinnin koulutukseen 12.11. Tällöin saat muutaman vaihto-opiskelijan tutoroitavaksi vertaistutorointitehtävien lisäksi. Haku kansainväliseksi tutoriksi tapahtuu samalla lomakkeella kuin vertaistutoriksi hakeminen. 

Syksyn 2021 koulutuspäivät 

Tarkemmat tiedot koulutuksista lähetetään tutoreille hakuajan päätyttyä.

Vertaistutoroinnin koulutukset (suomeksi):

 

25. ja 26.11 klo. 17-19.30 etänä

sekä kertausharjoitus 15.12. klo. 16-19.30 kampuksella

Uusien vertaistutoreiden tulee osallistua kaikkiin koulutuksiin, vuoden 2021

tutorit voivat osallistua vain kertausharjoitukseen.

Kansavälisen tutoroinnin koulutukset (englanniksi):

O'Diakon koulutus: 12.11 klo. 17-19.30 kampuksella

Opiskelijakuntien yhteinen koulutus 16.11 klo. 16-20

Metropolia-ammattikorkeakoulussa ja etänä

Kertausharjoitus: 14.12 klo. 16-19.30 kampuksella

Uusien kansainvälisten tutoreiden tulee osallistua kaikkiin koulutuksiin, vuoden 2021 tutorit voivat osallistua vain opiskelijakuntien koulutukseen ja kertausharjoitukseen. 

Lisätietoja antaa

O'Diakon tutoroinnista vastaava työntekijä

Iida Tuomola

iida.tuomola(at)diak.fi

puh. 050 433 5313

Tutorkuva.jpg