Haalarit

Diakilaisten haalarit ovat keltaiset riippumatta kampuksesta tai koulutusalasta. Myynnissä olevat koot ovat XS-3XL. Haalareiden hinnat ovat:

O'Diakon jäsenille 39€ (riittää kun on tilaushetkellä maksanut jäsenmaksun)

Muille 78€

Helsingissä haalareita voi ostaa O'Diakon toimistolta (korttimaksu).

Muilla kampuksilla homma toimii näin:

1. Paikallisjaoston vastuuhenkilö tai aloittavien opiskelijoiden itse nimeämä yhteyshenkilö huolehtii, että uudet opiskelijat (muutkin kuin oma ryhmä) saavat tiedon yhteistilauksesta, ja toimittavat kokotietonsa yhteyshenkilölle. Sovitusta varten kannattaa haalareita lainata tutoreilta/muilta vanhoilta opiskelijoilta.

2. Yhteyshenkilö toimittaa tilaajien nimet, haalarikoot ja sähköpostiosoitteet toiminnanjohtajalle, joka katsoo tilaajien jäsenyystiedot, ja lähettää sen perusteella sähköpostilaskun jokaiselle tilaajalle.

3. Tilaajat maksavat tilauksensa ennakkoon laskussa mainittuun eräpäivään mennessä. Toiminnanjohtaja toimittaa kampukselle vain eräpäivään mennessä maksetut haalarit.

Haalareita voi tilata myös yksittäiskappaleina postitse. Tällöin veloitamme postituksesta 12€.

Toimistolta ostetuissa haalareissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Postitse tilatuissa haalareissa on kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) mukainen 14 vrk:n peruutusoikeus. Tavaran on oltava täysin myyntikuntoinen. Tavaran palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa palauttaja.