top of page

Liity jäseneksi 

 

Opiskelijakunnan jäseneksi voi liittyä verkkokaupassa.

Jäsenmaksu maksetaan liittymisen yhteydessä. Maksuvälineenä käyvät seuraavat maksukortit: Visa Electron, Visa Credit ja Debit, Maestro sekä Mastercard Credit ja Debit. Jäsenmaksut ja jäsenyyksien pituudet nähtävissä verkkokaupassa.

(lisäksi verkkokauppa perii oston yhteydessä 0,40€:n palvelumaksun.)

Jäseneksi liittyessään opiskelijan on annettava suostumuksensa siihen, että hänen opiskeluoikeutensa tarkistetaan ammattikorkeakoulun rekisteristä.

Ole tarkka tilausta tehdessäsi. Virheellisten maksujen palauttamisesta perimme 6€ käsittelykuluja. Jäsenmaksujen palautusehdot löydät täältä. Kuluvan kauden jäsenmaksua ei palauteta.

 

Hanki opiskelijakortti

 

Kaikki tutkintoon johtavassa koulutuksessa (myös ylempi amk) opiskelevat voivat hankkia käyttöönsä digitaalisen opiskelijakortin, joka oikeuttaa mm. Kelan, VR:n ja Matkahuollon alennuksiin sekä lukuisiin muihin opiskelija-alennuksiin.

Muut Diakin opiskelijat (esim. avoin AMK) voivat hankkia käyttöönsä vihreän digitaalisen opiskelijakortin, jolla saa muut alennukset, mutta ei Kelan, VR:n ja Matkahuollon alennuksia.

O'Diakon jäsenille digitaalisen opiskelijakortin tarjoaa Slice.fi!

 

 

Slicen opiskelijakortin saat käyttöösi seuraavasti:

1. Liity O'Diakon jäseneksi tai uusi jäsenyytesi. Ohjeet täällä. Jos sinulla on jo voimassa oleva jäsenyys, tarkista, että tietosi ovat ajan tasalla verkkokaupassa: Kirjaudu sisään ja klikkaa jäsenyytesi perässä olevaa kynää. Tarkista erityisesti, että ajan tasalla ovat sähköpostiosoitteet, syntymäaika ja opiskelijanumerosi, sillä Slice etsii niiden perusteella tietosi jäsenrekisteristä.
2. Lataa Slice.fi -sovellus App Storesta tai Google Playsta.
3. Jäsenyyden hyväksymiseen menee n. 3 arkipäivää. Kun jäsenyytesi on hyväksytty tilaa itsellesi tunnukset ja lataa opiskelijakortissa käytettävä kuvasi täällä. Jos sinulla ei ole koulun sähköpostia jäsentiedoissasi, voit kirjoittaa kyseiseen kenttään henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen. Jos tunnusta ei tule, tarkistathan myös roskapostin. Muista hyväksyä sovelluksen ehdot ja antaa luvat, jotka tarvitaan opiskelijakortin toimintaan.

Muovisia opiskelijakortteja ei enää voi tilata, mutta olemassa oleviin kortteihin annetaan tarroja normaalisti. Lisätietoja täältä.


 

Opiskelijakorttiehdot

 

Hankkiessaan korttia tai uusiessaan siihen tarraa, opiskelija vahvistaa täyttävänsä korttiehdot.

 

Sinisen kortin ehdot

 

Voit saada sinisen opiskelijakortin, jos täytät seuraavat ehdot:

  1. Suoritat ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää amk-tutkintoa.

  2. Olet ilmoittautunut läsnä olevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.

  3. Liityt jäseneksi omaan opiskelijakuntaasi.

 

Vihreän kortin ehdot

 

Voit saada vihreän opiskelijakortin, jos täytät seuraavat ehdot:

1. Opiskelet AMK:ssa, mutta et täytä sinisen kortin myöntämisehtoja (esim. avoimen AMK:n opiskelijat).
2. Liityt jäseneksi omaan opiskelijakuntaasi.

 

Opiskelijasta tallennetut tiedot

 

Liittyessään jäseneksi opiskelija suostuu siihen, että hänestä tallennetaan tarvittavat henkilötiedot jäsenrekisteriin. Tarkemmat tiedot tietojen tallentamisesta ja käsittelystä ovat jäsenrekisterin tietosuojaselosteessa.


 

Tarra

Tarra noudetaan O'Diakon toimistosta (Helsinki), kun jäsenyys on maksettu. Opiskelijakortin on oltava mukana tarraa haettaessa. O'Diakon jäsen voi saada tarran myös postitse laittamalla osoitteen s-postitse info(at)odiako.fi.

Jos kortti katoaa

 

Jos korttisi katoaa, voit hankkia tilalle maksuttoman digitaalisen opiskelijakortin. Uusia muovikortteja ei ole enää mahdollista tilata.

Jos kadonnut kortti oli maksukortti, otathan välittömästi yhteyttä maksuominaisuuden tarjonneeseen pankkiin, jotta korttiasi ei käytetä väärin. O'Diako ei pysty lakkauttamaan kadonneita maksukortteja.

 

Jos nimesi muuttuu

 

Jos nimesi muuttuu, ilmoitathan siitä osoitteeseen info(at)odiako.fi. Ilmoita sekä uusi että vanha nimesi. Emme saa tietoa nimenmuutoksista automaattisesti.

Nimen muuttuessa suosittelemme, että hankit tilalle uuden digitaalisen opiskelijakortin. Halutessasi saat tarran myös vanhalla nimellä olevaan korttiin, mutta O'Diako ei vastaa siitä, mikäli joku alennuksen myöntävä taho jättää alennuksen myöntämättä siitä syystä, että kortissa on vanha nimi.

 

Jäsenmaksut ja opiskelijakortin voimassa olo

 

Jäsenmaksut ja jäsenyysajat nähtävissä verkkokaupassa.

Voimassaoloajat koskevat O'Diakon jäsenyyttä, Slicen digitaalista opiskelijakorttia sekä muovisen opiskelijakortin tarraa.

Maksujen palauttamisesta peritään käsittelykulut 5€. Jäsenmaksun perutuusehdot löydät alta.


 

Jäsenyyden siirto ja ero

 

Jäsenyyden siirto

Mikäli pidät välivuoden opinnoistasi eli olet poissaolevana lukukauden tai lukuvuoden, voit siirtää O’Diakon jäsenyyttäsi jatkumaan siitä, kun palaat opintoihisi.

Huomioithan, että lukuvuositarran noutamatta jättämistä ei katsota jäsenyysoikeuden siirtämiseksi, vaan jäsenyysoikeus on voimassa automaattisesti maksetun ajan.

Jäsenyysoikeutta voi siirtää ilmoittamalla poissaolosta kirjallisesti opiskelijakunnalle (sähköpostitse info(at)odiako.fi).

Jos opiskelija on poissaolevana syyslukukauden tai koko lukuvuoden, siitä on ilmoitettava viimeistään 30.9. Jos opiskelija on poissaolevana kevätlukukauden, tulee poissaolo ilmoittaa viimeistään 31.1.

Jäsenyysoikeutta ei voi enää siirtää, jos opiskelijakorttiin on liimattu lukukausi- tai lukuvuositarra. Huomioithan, että nykyään O’Diakon jäsentunnisteena toimii vain sähköinen Slice tai Pivo. Fyysistä korttia ei ole enää mahdollista saada O’Diakon jäsentunnisteeksi.

Lisätietoja jäsenyyden siirtämisestä saat osoitteesta info@odiako.fi

Ero

Opiskelijakunnan jäsen voi erota opiskelijakunnasta ilmoittamalla siitä opiskelijakunnalle.

Mikäli opiskelijalla on fyysinen opiskelijakortti, tulee se toimittaa osoitteeseen

O’Diako
Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

Ilman opiskelijakortin palautusta eroa ei hyväksytä.

Jäsenmaksupalautus

Jäsenmaksua ei palauteta, mikäli jäsenyyden ehdot edelleen täyttyvät. Käyttämätön jäsenmaksu voidaan palauttaa vain silloin, mikäli opiskelija on eronnut Diakonia-ammattikorkeakoulusta tai valmistunut. Palautusta maksetaan täysistä käyttämättömistä lukukausista eli puolivuotisjaksoista. Jäsenmaksunpalautusta voi anoa kirjallisesti osoitteesta info@odiako.fi

Mikäli haluat jäsenmaksupalautuksen alkaen syyslukukaudesta, toimita erohakemus ja mahdollinen lukuvuositarrasi ja opiskelijakorttisi toimistollemme viimeistään 30.9.

Mikäli haluat jäsenmaksupalautuksen alkaen kevätlukukaudesta, toimita erohakemus ja mahdollinen lukuvuositarrasi ja opiskelijakorttisi toimistollemme viimeistään 31.1.

Jäsenmaksuja ei palauteta takautuvasti.

Opiskelijakunta perii kaikista maksupalautuksista viiden euron käsittelymaksun.

Opiskelijalle toimitetaan tämän halutessa laskelma jäsenmaksupalautuksen muodostumisesta. Alle viiden euron maksuja ei palauteta.

Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun jäsenmaksupalautus on maksettu tilillesi.

slicelogo.png
bottom of page