top of page

Keskusvaalilautakunta

Keskusvaalilautakunta (KVLK) on O'Diakon opiskelijakunnan keskeinen elin, joka vastaa opiskelijakunnan edustajiston vaalien järjestämisestä ja toteuttamisesta. Vaalilautakunta varmistaa vaalien oikeudenmukaisen kulun ja tulosten pätevyyden.

Tehtävät:

  • Vaalilautakunta valvoo edustajiston vaalien prosessia.

  • Se vastaa vaalilainsäädännön ja opiskelijakunnan sääntöjen noudattamisesta.

  • Vaalilautakunta huolehtii äänestyspaikkojen järjestämisestä ja ääntenlaskennasta.

  • Se vastaa tiedottamisesta ja ohjeistuksesta vaaleihin liittyen.

Miten hakea:

Haluatko osallistua vaikuttamaan opiskelijakunnan toimintaan? Hae nyt Keskusvaalilautakunnan jäseneksi seuraavasti:

  1. Hakuaika: Hakemukset otetaan 26.5. asti. Seuraa opiskelijakunnan ilmoituksia ja tiedotteita SoMe-kanavissa tai nettisivuilla.

  2. Hakemusten toimittaminen: Täytä hakulomake ja lähetä se opiskelijakunnalle. Lomake ja tarkemmat ohjeet löytyvät opiskelijakunnan nettisivuilta.

  3. Hakukelpoisuus: Keskusvaalilautakunnan jäseneksi voivat hakea yleensä kaikki opiskelijakunnan jäsenet.

  4. Valinta: Keskusvaalilautakunnan jäsenet valitaan yleensä opiskelijakunnan edustajiston toimesta. Valintaprosessiin kuuluu hakijoiden arviointi ja valintakokous.

 

Tarvitsetko lisätietoa tai haluatko keskustella aiheesta enemmän? Älä epäröi ottaa yhteyttä aiempiin Keskusvaalilautakunnan jäseniin tai muihin opiskelijakunnan aktiiveihin. He ovat valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi!

Osallistu vaikuttamaan opiskelijakuntasi toimintaan ja hae Keskusvaalilautakuntaan!

 

Keskusvaalilautakunta haku

 

Etsimme uusia jäseniä O’Diakon keskusvaalilautakuntaan. Lautakunta koostuu puheenjohtajasta ja kahdesta (2) kymmeneen (10) muusta jäsenestä. Lautakunta valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. Kaikkien keskusvaalilautakunnan jäsenten tulee olla opiskelijakunnan jäseniä, mutta he eivät saa asettua ehdolle edustajistovaaleissa. Hakijat O’Diakon kaikista kampuskaupungeista ovat tervetulleita hakemaan tehtävään.

 

Keskusvaalilautakunnan vastuulla on järjestää opiskelijakunnan edustajistovaalit noudattaen vaaliohjesääntöä, mukaan lukien mahdolliset edustajiston täydennysvaalit.

 

VALINTAPROSESSI

 

Valinnat suoritetaan 27.5.2024 järjestettävässä edustajiston kokouksessa, johon hakijat ovat kutsuttuja esittäytymään. Tarkka kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. Hakijoille tiedotetaan valinnoista sähköpostitse ja O’Diakon verkkosivuilla osoitteessa www.odiako.fi. Hakulomake (https://link.webropolsurveys.com/S/9BC4583FB29F08E6) on täytettävä keskiviikkoon 26.5.2024 klo 23.55 mennessä.

 

LISÄTIETOJA

 

Sanja Laitinen-Lindelöf

Hallituksen puheenjohtaja | Chairperson of the board

sanja.laitinen-lindelof@odiako.fi

+35845325 9997

 

Adel Rizvi

Toiminnanjohtaja | Executive Director

toiminnanjohtaja@odiako.fi

+358447047512

 

VALINNASSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT

 

O’Diakon opiskelijakunnan säännöt Vaaliohjesääntö

bottom of page