Hallituksen täydennyshaku 2020

20.01.2020

HALLITUKSEN HAKUKUULUTUS

Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako hakee kahta (2) uutta hallituksen jäsentä vuodelle 2020. Hallituksen uudet jäsenet on tarkoitus nimetä edustajiston seuraavassa kokouksessa 7.2.2020.

Hallituksen tehtävänä on johtaa opiskelijakunnan toimintaa, vastata opiskelijakunnan hallinnosta ja valvoa, että voimassa olevia säädöksiä noudatetaan. Hallitus vastaa myös Helsingin kampuksen paikallistoiminnasta. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 4-7 hallituksen jäsentä.

Etsimme hallitukseen vastuullisia ja motivoituneita tekijöitä, jotka haluavat kehittää opiskelijakuntaamme vieläkin paremmaksi. Toivomme erityisesti hakijoita, jotka ovat kiinnostuneita vastuualueenaan kansainvälisistä asioista ja/tai koulutuspolitiikasta, ja ovat käytettävissä mahdollisuuksien mukaan Helsingin kampuksella. Hallitus järjestäytyy uudelleen valintojen jälkeen, joten voit hakea hallitukseen vaikka kiinnostuksesi olisi muissa pesteissä. Hakijan on oltava O’Diakon jäsen.

Mitä koulutuspoliittinen vastaava ja kansainvälisten asioiden vastaava oikein tekevät ? 

Koulutuspoliittinen vastaava huolehtii koulutuspoliittisesta edunvalvonnasta. Hän pitää yhteyttä jaostojen  koulutuspoliittisiin vastaaviin pitäen heitä ajan tasalla valtakunnallisista koulutuspoliittisista asioista. Vastaava neuvoo opiskelijoita ja ottaa vastaan opiskelijoiden palautetta koulutuksen laatuun liittyvissä asioissa ja vie asioita eteenpäin sopivaksi katsotulla tavalla. Halutessasi voit kysyä lisää hallituksen koulutuspoliittiselta vastaavalta Elisa Laitilalta (edunvalvonta@odiako.fi).

Kansainvälisten asioiden vastaava toimii linkkinä O’Diakon ja Diakin kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden sekä vaihto-opiskelijoiden välillä, tuo esille heidän tarpeitaan hallitukselle ja pitää yhteyttä vaihto-opiskelijoihin ja heidän tutoreihinsa. Hän on päävastuussa kansainvälisten tutorien koulutuksesta ja auttaa jaostojen tutorvastaavia vaihto-opiskelijoiden tutoroinnin koordinoimisessa. Vastaava toimii yhteistyössä myös hallituksen tutorvastaavan sekä kansainvälisten asioiden asiantuntijan kanssa. Hän huolehtii, että O'Diakon tärkeät viestit saavuttavat myös kansainväliset opiskelijat. Halutessasi voit kysyä lisää hallituksen varapuheenjohtajalta  Teemu Holopaiselta (varapuheenjohtaja@odiako.fi).

Oman vastuualueensa lisäksi hallituslaiset hoitavat erilaisia juoksevia asioita opiskelijakunnassa, osallistuvat kokouksiin ja edustavat erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Kirsikkana kakun päälle pääset myös osaksi O’Diakon lämminhenkistä työyhteisöä!

Perehdytystä tehtävään saa muilta hallituksen jäseniltä sekä työntekijöiltä heti valintojen astuessa voimaan. Toivomme, että olet motivoitunut ja valmis tekemään töitä opiskelijoiden hyvinvoinnin puolesta. Työskentely hallituksessa tapahtuu suomeksi ja englanniksi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset alla olevalla lomakkeella viimeistään maanantaina 4. helmikuuta. 

Hakulomake: https://forms.gle/TCi4QZ8Z6so5awV1A

Jäikö kysymyksiä? Haluaisitko tietää lisää? Lisätietoja saat meiltä:

Taija Välske
Hallituksen puheenjohtaja
puheenjohtaja@odiako.fi


Teemu Holopainen
Hallituksen varapuheenjohtaja
varapuheenjohtaja@odiako.fi

14.09.2020O'Diakon edustajistovaalit toimikaudelle 2021
19.08.2020KANNANOTTO: Koulutuksen tukeminen on paras työllisyysteko - näpit irti opintotuesta
05.08.2020Tervetuloa O'Diakon jäseneksi!
14.07.2020Tervetuloa opiskelemaan Diakiin!
02.07.2020O'Diakon jäsenyyden ovat nyt myynnissä!
26.06.2020Heinäkuun jäsenpalvelu
11.06.2020Uusien jäsenyyksien myynti alkaa 1.7. verkkokaupassamme
19.05.2020O'Diakon etäopiskelun laatukysely
09.04.2020Haku auki Diakonia-ammattikorkeakoulun hallitukseen
06.04.2020O'Diakon edustajiston täydennysvaalin 2020 tulos

Siirry arkistoon »