Hallituksen hakukuulutus

14.08.2019

Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako hakee kahta (2) uutta hallituksen jäsentä loppuvuodelle 2019. Hallituksen uudet jäsenet on tarkoitus nimetä edustajiston seuraavassa kokouksessa elokuun lopussa.

Hallituksen tehtävänä on johtaa opiskelijakunnan toimintaa, vastata opiskelijakunnan hallinnosta ja valvoa, että voimassa olevia säädöksiä noudatetaan. Hallitus vastaa myös Helsingin kampuksen paikallistoiminnasta. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 4-7 hallituksen jäsentä.

Etsimme hallitukseen vastuullisia ja motivoituneita tekijöitä, jotka haluavat kehittää opiskelijakuntaamme vieläkin paremmaksi. Toivomme erityisesti hakijoita, jotka ovat kiinnostuneita vastuualueenaan tapahtumista ja/tai tutoroinnista, ja ovat käytettävissä mahdollisuuksien mukaan Helsingin kampuksella. Toiveena olisi myös, että hakijat olisivat kiinnostuneita jatkamaan hallituksessa ensi vuonnakin. Hakijan on oltava O’Diakon jäsen.

Mitä tapahtumavastaava tai tutorvastaava sitten tekevät?

Haemme tapahtumavastaavaa, jonka vastuulla olisi ensisijaisesti vuoden 2019 kuukausittaisten tapahtumien  valmistelu. Toisinaan tehtävä vaatii itsenäistä työskentelyä ja välillä taas yhteistyötä laajan toimijajoukon kanssa. Vastuualueeseen kuuluukin myös yhteydenpito yhteistyökumppaneihin sekä muiden opiskelijakuntien ja -yhdistysten toimijoihin. Halutessasi voit kysyä lisää hallituksen tapahtumavastaavalta Taija Välskeeltä (tapahtumat@odiako.fi).

Tutorvastaava on vastuussa Kalasataman kampuksen tutoroinnista sekä tutoreiden ja jaostojen tutorvastaavien koulutuksesta parhaaksi katsomallaan tavalla. Tutorvastaavan tulee osallistua ajankohtaisiin koulutuksiin ja toimia yhdyshenkilönä jaostojen tutorvastaavien ja hallituksen välillä. Tutorvastaava toimii yhteistyössä työparin sekä tutoroinnin asiantuntijan kanssa. Halutessasi voit kysyä lisää tutorvastaavan hommista toiselta tutorvastaavalta Tiia Viirteeltä (tutor@odiako.fi). 

Oman vastuualueensa lisäksi hallituslaiset hoitavat erilaisia juoksevia asioita opiskelijakunnassa, osallistuvat kokouksiin ja edustavat erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Kirsikkana kakun päälle pääset myös osaksi O’Diakon lämminhenkistä työyhteisöä!

Perehdytystä tehtävään saa muilta hallituksen jäseniltä sekä työntekijöiltä heti valintojen astuessa voimaan. Toivomme, että olet motivoitunut ja valmis tekemään töitä opiskelijoiden hyvinvoinnin puolesta. Työskentely hallituksessa tapahtuu suomeksi ja englanniksi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset alla olevalla lomakkeella viimeistään perjantaina 23. elokuuta. 

Hakulomake: https://forms.gle/mhTXMChEFoehphaq8 

Jäikö kysymyksiä? Haluaisitko tietää lisää? Lisätietoja saat meiltä:


Niina-Maarit Rautamäki

Hallituksen puheenjohtaja

puheenjohtaja@odiako.fi


Piia Lind

Hallituksen varapuheenjohtaja

varapuheenjohtaja@odiako.fi

18.11.2019Toiminnanjohtajan opintovapaan sijaiseksi on valittu Sanni Kupiainen.
15.11.2019O'Diako esittää Harri Nurmea Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi vuodelle 2020
07.11.2019O'Diakon edustajistovaalien tulos
28.10.2019HALLITUSHAKU VUODELLE 2020
13.10.2019O'Diakon edustajiston täydennysvaalin tulos
30.09.2019O'Diakon edustajistovaalien ehdolleasettumisaika jatkettu
13.09.2019O'Diako pyytää anteeksi fuksiaisten syrjintätapausta
09.09.2019O'Diakon edustajiston täydennysvaalit toimikaudelle 2019
02.09.2019O'Diakon edustajiston vaalit toimikaudelle 2020
21.08.2019Edustajiston kokous ke 28.8.

Siirry arkistoon »