HALLITUKSEN HAKUKUULUTUS

Share |
22.01.2019

Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako hakee kahta (2) uutta hallituksen jäsentä vuodelle 2019. Hallituksen uudet jäsenet on tarkoitus nimetä edustajiston seuraavassa kokouksessa helmikuun aikana.

Hallituksen tehtävänä on johtaa opiskelijakunnan toimintaa, vastata opiskelijakunnan hallinnosta ja valvoa, että voimassa olevia säädöksiä noudatetaan. Hallitus vastaa myös Helsingin kampuksen paikallistoiminnasta. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 4-7 hallituksen jäsentä.

Etsimme hallitukseen vastuullisia ja motivoituneita tekijöitä, jotka haluavat kehittää opiskelijakuntaamme vieläkin paremmaksi. Toivomme erityisesti hakijoita, jotka ovat kiinnostuneita vastuualueenaan tapahtumista ja/tai sosiaali- ja koulutuspolitiikasta, ja ovat käytettävissä mahdollisuuksien mukaan Helsingin kampuksella. Toiveena olisi myös, että hakijat olisivat kiinnostuneita jatkamaan hallituksessa ensi vuonnakin. Hakijan on oltava O’Diakon jäsen.

Mitä tapahtumavastaava tai sosiaali- ja koulutuspolitiikan vastaava sitten tekevät?

Haemme tapahtumavastaavaa, jonka vastuulla olisi ensisijaisesti vuoden 2019 kuukausittaisten tapahtumien  valmistelu. Toisinaan tehtävä vaatii itsenäistä työskentelyä ja välillä taas yhteistyötä laajankin toimijajoukon kanssa. Vastuualueeseen kuuluukin myös yhteydenpito yhteistyökumppaneihin sekä muiden opiskelijakuntien ja -yhdistysten toimijoihin. Halutessasi voit kysyä lisää hallituksen tapahtumavastaavalta Taija Välskeeltä (tapahtumat@odiako.fi), joka tulee toimimaan uuden tapahtumavastaavan työparina.

Sosiaali- ja koulutuspoliittinen vastaava huolehtii sosiaali- ja koulutuspoliittisesta edunvalvonnasta. Pitää yhteyttä jaostojen sosiaali- ja koulutuspoliittisiin vastaaviin pitäen heitä ajan tasalla valtakunnallisista sosiaali- ja koulutuspoliittisista asioista. Neuvoo opiskelijoita ja ottaa vastaan opiskelijoiden palautetta sekä opiskeluhyvinvointiin että koulutuksen laatuun liittyvissä asioissa ja vie asioita eteenpäin sopivaksi katsotulla tavalla. Halutessasi voit kysyä lisää hallituksen puheenjohtajalta Niina-Maarit Rautamäeltä (puheenjohtaja@odiako.fi).

Oman vastuualueensa lisäksi hallituslaiset hoitavat erilaisia juoksevia asioita opiskelijakunnassa, osallistuvat kokouksiin ja edustavat erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Kirsikkana kakun päälle pääset myös osaksi O’Diakon lämminhenkistä työyhteisöä!

Perehdytystä tehtävään saa muilta hallituksen jäseniltä sekä työntekijöiltä heti valintojen astuessa voimaan. Toivomme, että olet motivoitunut ja valmis tekemään töitä opiskelijoiden hyvinvoinnin puolesta. Työskentely hallituksessa tapahtuu suomeksi ja englanniksi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset alla olevalla lomakkeella viimeistään maanantaina 4. helmikuuta.

Hakulomake: https://goo.gl/forms/nDmnwpvwZISMpeB33

Jäikö kysymyksiä? Haluaisitko tietää lisää? Lisätietoja saat meiltä:

Niina-Maarit Rautamäki
Hallituksen puheenjohtaja
puheenjohtaja(at)odiako.fi

Piia Lind
Hallituksen varapuheenjohtaja
varapuheenjohtaja(at)odiako.fi

15.05.2019O'Diakon toimisto suljetaan kesäloman ajaksi 29.5.
24.04.2019OPISKELIJAJÄSENEN VALINTA DIAKONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN HALLITUKSEEN
24.04.2019OPISKELIJAJÄSENTEN VALINTA DIAKONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN TUTKINTOLAUTAKUNTAAN
16.04.2019Edustajiston kevätkokous ti 23.4. klo 17.00
27.03.2019Haku auki Diakonia-ammattikorkeakoulun hallitukseen ja tutkintolautakuntaan
22.03.2019Vuokko Nietola on Vuoden opettaja 2018
05.02.2019Edustajiston kokous ti 12.2. klo 16.30
01.02.2019JAMKO mukaan jäsenrekisteriin
22.01.2019HALLITUKSEN HAKUKUULUTUS
21.12.2018Liity O'Diakon alumnirekisteriin!

Siirry arkistoon »