O'Diako hakee uusia jäseniä hallitukseen

Share |
18.08.2017

Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako hakee 1-2 hallituksen jäsentä loppuvuodelle 2017. Hallituksen uudet jäsenet on tarkoitus nimetä edustajiston seuraavassa kokouksessa syyskuun alussa.

Hallituksen tehtävänä on johtaa opiskelijakunnan toimintaa, vastata opiskelijakunnan hallinnosta ja valvoa, että voimassa olevia säädöksiä noudatetaan. Hallitus vastaa myös Helsingin kampuksen paikallistoiminnasta. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 4-8 hallituksen jäsentä.

Etsimme hallitukseen vastuullisia ja motivoituneita tekijöitä, jotka haluavat kehittää opiskelijakuntaamme vieläkin paremmaksi. Toivomme erityisesti hakijoita, jotka ovat kiinnostuneita vastuualueenaan tapahtumista ja/tai sosiaali- ja koulutuspolitiikasta, ja ovat loppuvuoden ajan käytettävissä mahdollisuuksien mukaan Helsingin kampuksella. Toiveena olisi myös, että hakijat olisivat kiinnostuneita jatkamaan hallituksessa ensi vuonnakin. Hakijan on oltava O’Diakon jäsen.


Mitä tapahtumavastaava tai sosiaali- ja koulutuspoliittinen vastaava sitten tekevät?

Tapahtumavastaavan tehtäviin kuuluu muun muassa erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen, hankintojen ja tarjouspyyntöjen tekeminen sekä erilaisten sopimusten neuvottelu. Toisinaan tehtävä vaatii itsenäistä työskentelyä ja välillä taas yhteistyötä laajankin toimijajoukon kanssa. Vastuualueeseen kuuluukin myös yhteydenpito yhteistyökumppaneihin sekä muiden opiskelijakuntien ja -yhdistysten toimijoihin. Halutessasi voit kysyä lisää hallituksen tapahtumavastaavalta, Henriikka Lankilalta (tapahtumat@odiako.fi), joka tulee toimimaan uuden tapahtumavastaavan työparina.


Sosiaali- ja koulutuspoliittinen vastaava pitää huolen opiskelijoidemme oikeusturvasta sekä seuraa opiskelijapolitiikkaa koskien esimerkiksi opiskelijoiden asumista, toimeentuloa sekä koulutuksen laatua ja kehittämistä. Hänen vastuulleen kuuluu edustaminen erilaisissa työryhmissä ja niissä opiskelijakuntamme äänitorvena toimiminen.


Oman vastuualueensa lisäksi hallituslaiset hoitavat erilaisia juoksevia asioita opiskelijakunnassa, osallistuvat kokouksiin ja edustavat erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.


Perehdytystä tehtävään saa muilta hallituksen jäseniltä sekä työntekijöiltä heti valintojen astuessa voimaan. Toivomme, että olet motivoitunut ja valmis tekemään töitä opiskelijoiden hyvinvoinnin puolesta. Työskentely hallituksessa tapahtuu suomeksi ja tarvittaessa englanniksi.

Mikäli olet kiinnostunut hallituksen toiminnasta loppuvuodeksi 2017, lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot taidoistasi ja motivaatiostasi tehtävään, sekä tehtävän kannalta olennaisilla tiedoilla täydennetty ansioluettelo hallituksen puheenjohtajalle osoitteeseen puheenjohtaja@odiako.fi otsikolla “Hallitushaku”.

Haku on käynnissä 18.8.-1.9.2017 klo 12 saakka.


Jäikö kysymyksiä? Haluaisitko tietää lisää? Lisätietoja saat meiltä:


Iiris Hynönen

Puheenjohtaja

puheenjohtaja@odiako.fi


Nelli Marjakangas

Varapuheenjohtaja

varapuheenjohtaja@odiako.fi


Juha-Pekka Tulijoki

Toiminnanjohtaja

toiminnanjohtaja@odiako.fi

19.11.2017Hallitushaku vuodelle 2018 on auki!
15.11.2017Edustajistovaalin tulos
09.11.2017Edustajiston syyskokous
09.11.2017Niko Lehti on Vuoden liekehtijä 2017
06.11.2017Edustajistovaalien ehdokkaiden esittelyt
03.11.2017Edustajistovaalien ehdokkaat
09.10.2017O'Diakon edustajiston 2018 vaalit
29.09.2017O'Diako hakee tutoroinnin ja kansainvälisten asioiden asiantuntijaa
27.09.2017Become a tutor for an exchange student!
15.09.2017Tapahtuma-avustuspäätökset

Siirry arkistoon »