Tarra

Uuden tarran saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. Jäsenyyden voi uusia täältä.

Tarra on todiste voimassa olevasta jäsenyydestä. Muovinen opiskelijakortti on voimassa silloin, kun siinä on voimassa oleva tarra. Uudet jäsenet maksavat tarran jäseneksi liittyessään. Jatkavat jäsenet voivat uusia tarransa sähköisesti.

Uusimalla tarran vakuutat, että täytät edelleen korttiehdot. Tarran voi saada ainoastaan sille ajalle, jolloin olet läsnä oleva opiskelija. Et esimerkiksi voi saada koko lukuvuodeksi tarraa, jos valmistut jouluna.

Uusimista varten sinun täytyy syöttää opiskelijanumerosi (sama tunnus, jolla kirjaudut esim. Diakin sähköpostiin) ja henkilötunnuksesi. Jos tietoja ei löydy, tai ne ovat väärät, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan.

Odota maksun jälkeen noin 3 vuorokautta ennen kuin tulet tarraa noutamaan. Jos sinun täytyy saada tarra välittömästi maksun jälkeen, tulosta verkkopankista kuitti.

Tarra noudetaan O'Diakon toimistosta (Helsinki) tai omasta opintotoimistosta (muut toimipaikat). Opiskelijakortin on oltava mukana tarraa haettaessa. O'Diakon toimistolla Helsingissä voi maksaa myös käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. O'Diakon toimistolla maksettaessa sähköistä hakemusta ei tarvita.

Ole tarkka tilausta tehdessäsi. Virheellisten maksujen palauttamisesta perimme 6€ käsittelykuluja.

Tarra annetaan ainoastaan O'Diakon myöntämään korttiin (ei toisen opiskelijakunnan, ylioppilaskunnan tai VR:n korttiin).

"Koko opiskeluajan" jäsenmaksun kerralla maksaneet

Jos olet maksanut "koko opiskeluajan" jäsenmaksun (3,5 tai 4 vuotta) jo korttia tilatessasi, sinun tarvitsee vain huolehtia, että olet ilmoittautunut läsnä olevaksi ajalle, jolle tarran haluat uusia. Kun läsnäolosi näkyy koulun rekisterissä (ja suostut siihen, että sen sieltä tarkistamme), voit hakea uuden tarran O'Diakon toimistosta (Helsingissä) tai opintotoimistosta (muut kampukset).

Huomioi nämä kaksi asiaa:

1. Jos ilmoittaudut poissaolevaksi, ilmoita siitä meille, niin siirrämme jäsenmaksuasi eteenpäin (muussa tapauksessa jäsenyysaikasi kuluu)

2. Jäsenmaksusi on voimassa valinnastasi riippuen tasan 3,5 tai 4 vuotta (eli normiaikaisen opiskeluaikasi). Jos opintosi viivästyvät, voit uusia tarran yllä olevien ohjeiden mukaan maksamalla sillä hetkellä voimassa olevan jäsenmaksun.