Tarra

Uuden tarran saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. Jäseneksi voi liittyä verkkokaupassa.

Tarra on todiste voimassa olevasta jäsenyydestä. Muovinen opiskelijakortti on voimassa silloin, kun siinä on voimassa oleva tarra. Vaikka muoviset opiskelijakortit ovat poistuneet valikoimasta, olemassa oleviin kortteihin voi tarran edelleen saada.

Uusimalla tarran vakuutat, että täytät edelleen korttiehdot. Tarran voi saada ainoastaan sille ajalle, jolloin olet läsnä oleva opiskelija. Et esimerkiksi voi saada koko lukuvuodeksi tarraa, jos valmistut jouluna.

Tarra noudetaan O'Diakon toimistosta (Helsinki) tai omasta opintotoimistosta (muut toimipaikat) sen jälkeen, kun tarra on maksettu. Opiskelijakortin on oltava mukana tarraa haettaessa.

Ole tarkka tilausta tehdessäsi. Virheellisten maksujen palauttamisesta perimme 6€ käsittelykuluja. Kuluvan kauden jäsenmaksua ei palauteta.

Tarra annetaan lähtökohtaisesti O'Diakon myöntämään korttiin. Opiskelijan siirtyessä toisesta ammattikorkeakoulusta Diakiin, voidaan tarra myöntää tapauskohtaisesti myös toisen opiskelijakunnan korttiin. Tarraa ei myönnetä muihin kortteihin (esim. VR:n/Matkahuollon kortti, ylioppilaskunnan kortti).

"Koko opiskeluajan" jäsenmaksun kerralla maksaneet

Jos olet aiemmin maksanut "koko opiskeluajan" jäsenmaksun (3,5 tai 4 vuotta), sinun tarvitsee vain huolehtia, että olet ilmoittautunut läsnä olevaksi ajalle, jolle tarran haluat uusia. Kun läsnäolosi näkyy koulun rekisterissä (ja suostut siihen, että sen sieltä tarkistamme), voit hakea uuden tarran O'Diakon toimistosta (Helsingissä) tai opintotoimistosta (muut kampukset).

Huomioi nämä kaksi asiaa:

1. Jos ilmoittaudut poissaolevaksi, ilmoita siitä meille, niin siirrämme jäsenmaksuasi eteenpäin (muussa tapauksessa jäsenyysaikasi kuluu)

2. Jäsenmaksusi on voimassa valinnastasi riippuen tasan 3,5 tai 4 vuotta (eli normiaikaisen opiskeluaikasi). Jos opintosi viivästyvät, voit uusia tarran yllä olevien ohjeiden mukaan maksamalla sillä hetkellä voimassa olevan jäsenmaksun.