top of page

Usein kysytyt kysymykset

  • Liiku Oulussa
    Oulun opiskelijat voivat hankkia Oulun korkeakoululiikunnan sporttipassin, jolla saa käyttöoikeuden liikuntapalveluihin, esimerkiksi ryhmäliikuntatunneille tai kuntosalille. Lue lisää korkeakoululiikunnan sivuilta.
  • Liiku Porissa
    CampusMoWe Porin jaosto tekee vahvaa yhteistyötä CampusMoWen kanssa ja on mukana kehittämässä sen toimintaa. CampusMoWe tarjoaa Satakunnan alueen korkeakouluopiskelijoille sekä korkeakoulujen henkilöstölle monipuolisia ja edullisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Huittisissa. Lisätietoja CampusMoWen nettisivuilta. Pori liikkuu -sovellus Porista löytyy monenlaisia liikuntamahdollisuuksia. Kaikki Porin liikuntapaikat sekä esimerkiksi monipuoliset liikkumisvinkit löytyvät Pori Liikkuu -sovelluksesta. Lataa sovellus sovelluskaupastasi ja käy kurkkaamassa uusia liikuntaideoita ja -paikkoja vanhojen tuttujen rinnalle. Katso lisää Visit Porin sivuilta.
  • Liiku Helsingissä
    Liikuntapassi Helsingin kampuksen opiskelijat voivat ostaa Zone-liikuntapassin. Liikuntapassi oikeuttaa ryhmäliikuntaan, kuntosalien käyttöön, sulkapallo- ja palloiluvuorojen varauksiin, Yogoben verkkojoogapalveluun sekä erilaisiin alennuksiin. Liikuntapassin hinnat vuonna 2021-2022 ovat: O'Diakon jäsenille 15€/lukuvuosi ja 10€/syksy tai kevät Muille Diakin Helsingin kampuksen opiskelijoille 69€/lukuvuosi ja 59€/lukukausi Pelkkään kuntosalien käyttöön oikeuttavan kuntosalipassin hinnat kaikille Diakin Helsingin kampuksen opiskelijoille ovat 20€/lukuvuosi ja 15€/syksy tai kevät. Passin ostaminen kide.appista tapahtuu seuraavasti: Zonen palveluita aiemmin käyttäneet: Osta uusi kausi kide.appista. Päivitämme sinulle uuden käyttöoikeuden liikuntapassikortillesi. Mahdollinen uusi kortti kadonneen tilalle maksaa 5€. Uudet Zone-käyttäjät: Luo itsellesi tunnus täällä. Kun tunnus on luotu, voit ostaa passin kide.appista. Lisätietoa esimerkiksi liikuntapaikkojen sijainnista, ryhmäliikuntatarjonnasta, kuntosalien aukioloajoista ja varustuksesta sekä palloiluvuorojen käyttöehdoista: www.zonesports.fi. O'Diako liikkuu O’Diako liikkuu -liikuntatapahtumia järjestetään muutaman kerran lukukaudessa. Tapahtumat ovat avoimia kaikille opiskelijoille. Tarkoituksena on tarjota kaikille onnistumisen kokemuksia ja liikunnan iloa. Tapahtumista tiedotetaan pääasiassa O'Diako Helsingin sosiaalisessa mediassa. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monia liikuntamuotoja, mutta voit myös esittää toivomuksia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tapahtumat(at)odiako.fi.
bottom of page