top of page

Korkeakoulu tukee!

Ohjauksella hyvinvointia -hanke

Korkeakoulu opinnot voivat usein tuntua raskailta. Älä kuitenkaan jää haasteiden kanssa yksin sillä apua on tarjolla. Täältä löydät kaikki Diakin opiskelijoille tarjolla olevat palvelut ja tuen muodot.

O'Diako on mukana Ohjauksella hyvinvointia (OHJY) -hankkeessa. OHJY-hanke edistää korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä sekä tarjoaa henkilöstölle konkreettisia välineitä opiskelijoiden tukemiseen.

Mukana on 11 korkeakoulua, opiskelijakuntaa ja järjestöä ympäri Suomea. Hankkeessa mukana olevissa korkeakouluissa opiskelee yli 36 200 opiskelijaa! Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima hanke saa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Seuraa somessa tunnisteella #korkeakoulutukee ja #universitysupports ja netissä osoitteessa korkeakoulutukee.fi ja laita opiskelijahyvinvointi etusijalle!

Tutoroinntin materiaalipankki ja e-tutorointi

O'Diako tuottaa osana hanketta tutoreiden materiaalipankin ja materiaalia e-tutorointiin. Tämän tarkoituksena on kehittää tutorointia entistä tehokkaammaksi ja monikanavaisemmaksi sekä tehdä tutoroinnista entistä paremmin tarpeita vastaavaa.

Hero-instagram-1.jpg
OHJY oranssi RGB.png
bottom of page