Hanki opiskelijakortti

Kaikki tutkintoon johtavassa koulutuksessa (myös ylempi amk) opiskelevat voivat hankkia käyttöönsä digitaalisen opiskelijakortin, joka oikeuttaa mm. Kelan, VR:n ja Matkahuollon alennuksiin sekä lukuisiin muihin opiskelija-alennuksiin. Muut Diakin opiskelijat (esim. avoin AMK) voivat hankkia käyttöönsä vihreän digitaalisen opiskelijakortin, jolla saa muut alennukset, mutta ei Kelan, VR:n ja Matkahuollon alennuksia.

O'Diakon jäsenille digitaalisen opiskelijakortin tarjoaa Slice.fi, ja saat sen seuraavasti:
1. Liity O'Diakon jäseneksi tai uusi jäsenyytesi. Ohjeet täällä. Jos sinulla on jo voimassa oleva jäsenyys, tarkista, että tietosi ovat ajan tasalla verkkokaupassa: Kirjaudu sisään ja klikkaa jäsenyytesi perässä olevaa kynää. Tarkista erityisesti, että ajan tasalla ovat sähköpostiosoitteet, syntymäaika ja opiskelijanumerosi, sillä Slice etsii niiden perusteella tietosi jäsenrekisteristä.
2. Lataa Slice.fi -sovellus App Storesta tai Google Playsta.
3. Jäsenyyden hyväksymiseen menee n. 3 arkipäivää. Kun jäsenyytesi on hyväksytty tilaa itsellesi tunnukset ja lataa opiskelijakortissa käytettävä kuvasi täällä. Jos sinulla ei ole koulun sähköpostia jäsentiedoissasi, voit kirjoittaa kyseiseen kenttään henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen. Jos tunnusta ei tule, tarkistathan myös roskapostin. Muista hyväksyä sovelluksen ehdot ja antaa luvat, jotka tarvitaan opiskelijakortin toimintaan.

Muovisia opiskelijakortteja ei enää voi tilata, mutta olemassa oleviin kortteihin annetaan tarroja normaalisti. Lisätietoja täältä. Frank Appin käyttö O'Diakon jäsentunnisteena on päättynyt 31.5.2019.