Liity jäseneksi

(Jäseneksi liittyminen on järjestelmäuudistusten vuoksi tilapäisesti suljettu. Liittyminen on mahdollista jälleen viikolla 17.)

Jäsenmaksu maksetaan liittymisen yhteydessä. Maksaminen onnistuu Visalla, MasterCardilla, yleisimpien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, MobilePaylla ja MasterPassilla. Jäsenmaksut ovat seuraavat:

Kevät 2018, 20€

Opiskelijakortin tilaaminen edellyttää jäseneksi liittymistä. Jäseneksi liittyessään opiskelijan on annettava suostumuksensa siihen, että hänen opiskeluoikeutensa tarkistetaan ammattikorkeakoulun rekisteristä.

HUOM! Mikäli aiot tilata muovisen opiskelijakortin ja saada siihen lukuvuositarran postitse, maksathan tarran postitusmaksun (3€) jo tässä vaiheessa. (Kortti toimitetaan kortinvalmistajan toimesta joka tapauksessa postitse, mutta ilman lukuvuositarraa.) Lisätietoja tarrasta täällä.

Huomioithan, että jäsenyys voidaan hyväksyä vasta, kun jäsenmaksu on kirjautunut järjestelmäämme (tähän menee 1-2 arkipäivää). Uusien opiskelijoiden jäsenyys voidaan hyväksyä vasta, kun opiskelijan tiedot näkyvät ammattikorkeakoulun rekisterissä (yleensä elokuun alkupuolella). Myös nykyisten opiskelijoiden jäsenyyden hyväksyminen tapahtuu työntekijöiden loma-ajat huomioiden.

Korttitilaukset tai Frank Appin lataaminen on kevääksi liittyneillä jäsenillä mahdollista vasta 1.1.2018, siitäkin huolimatta, että jäsenyys olisi O'Diakon toimesta hyväksytty jo vuoden 2017 puolella.