Liity jäseneksi

Liity opiskelijakunnan jäseneksi tästä. Jäsenmaksu maksetaan liittymisen yhteydessä. Maksaminen onnistuu Visalla, MasterCardilla, yleisimpien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, MobilePaylla ja MasterPassilla. Jäsenmaksut ovat seuraavat:

Lukuvuosi 2017-18, 30€

Syksy 2017, 20€

Opiskelijakortin tilaaminen edellyttää jäseneksi liittymistä. Jäseneksi liittyessään opiskelijan on annettava suostumuksensa siihen, että hänen opiskeluoikeutensa tarkistetaan ammattikorkeakoulun rekisteristä.

HUOM! Mikäli aiot tilata muovisen opiskelijakortin ja saada siihen lukuvuositarran postitse, maksathan postitusmaksun (3€) jo tässä vaiheessa. Lisätietoja tarrasta täällä.

Huomioithan, että jäsenyys voidaan hyväksyä vasta, kun jäsenmaksu on kirjautunut järjestelmäämme (tähän menee 1-2 arkipäivää). Uusien opiskelijoiden jäsenyys voidaan hyväksyä vasta, kun opiskelijan tiedot näkyvät ammattikorkeakoulun rekisterissä (yleensä elokuun alkupuolella). Myös nykyisten opiskelijoiden jäsenyyden hyväksyminen tapahtuu työntekijöiden loma-ajat huomioiden.