Liiku Helsingissä

Liikuntapassi

Helsingin kampuksen opiskelijat voivat ostaa Zone-liikuntapassin. Liikuntapassi oikeuttaa ryhmäliikuntaan, kuntosalien käyttöön, sulkapallo- ja palloiluvuorojen varauksiin, Yogoben verkkojoogapalveluun sekä erilaisiin alennuksiin. Liikuntapassin hinnat vuonna 2020-2021 ovat:

O'Diakon jäsenille 15€/lukuvuosi ja 10€/syksy tai kevät
Muille Diakin Helsingin kampuksen opiskelijoille 69€/lukuvuosi ja 59€/lukukausi

Pelkkään kuntosalien käyttöön oikeuttavan kuntosalipassin hinnat kaikille Diakin Helsingin kampuksen opiskelijoille ovat 20€/lukuvuosi ja 15€/syksy tai kevät.

Passin ostaminen tapahtuu seuraavasti:

Zonen palveluita aiemmin käyttäneet: Osta uusi kausi O'Diakon toimistolta (korttimaksu). Päivitämme sinulle uuden käyttöoikeuden liikuntapassikortillesi. Mahdollinen uusi kortti kadonneen tilalle maksaa 5€.

Uudet Zone-käyttäjät: Luo itsellesi tunnus täällä. Kun tunnus on luotu, voit hakea liikuntapassikortin O'Diakon toimistolta ja suorittaa maksun tässä yhteydessä (korttimaksu).

Lisätietoa esimerkiksi liikuntapaikkojen sijainnista, ryhmäliikuntatarjonnasta, kuntosalien aukioloajoista ja varustuksesta sekä palloiluvuorojen käyttöehdoista: www.zonesports.fi.

O'Diako liikkuu


O’Diako liikkuu -liikuntatapahtumia järjestetään muutaman kerran lukukaudessa. Tapahtumat ovat avoimia kaikille opiskelijoille. Tarkoituksena on tarjota kaikille onnistumisen kokemuksia ja liikunnan iloa. Tapahtumista tiedotetaan pääasiassa O'Diako Helsinki -sivulla Facebookissa.


Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monia liikuntamuotoja, mutta voit myös esittää toivomuksia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liikunta(at)odiako.fi.