top of page

Tapahtumat

 

Suurin osa tapahtumista on paikallisia ja niiden järjestämisestä vastaavat paikallistoimijat. Tapahtumista tiedotetaan ensisijaisesti O'Diakon ja jaostojen Facebook-sivujen välityksellä. Toisinaan viestintään käytetään myös sähköpostia.

 

O'Diako on vuodesta 2009 lähtien järjestänyt myös perinteisen O'Diako-risteilyn tammikuussa. Risteilylle tulee osallistujia kaikilta kampuksilta ja ohjelmassa on mm. visailuja ja pukukilpailu risteilyn teeman mukaisesti.

Juhlatilaisuudet ja opiskelijakuntanauha

 

Opiskelijakunnan jäsenet kantavat juhlavissa tilaisuuksissa tumman puvun tai juhlapuvun kanssa opiskelijakunnan nauhaa. Nauha kiinnitetään hakaneuloilla tai muulla tavoin juhlapukuun niin, että laskeutuessaan vyötärölle nauhan päät kohtaavat ristikkäin toisensa, jättäen osan päistä vapaaksi.

 

Frakin kanssa käytettäessä kuntanauha laskeutuu frakin alla oikealta olkapäältä rinnan yli alas vasemmalle vyötärölle niin, että violetti raita on ylempänä. Tumman puvun kanssa kuntanauha kulkee solmion päältä.

 

Mekon kanssa kuntanauha laskeutuu vasemmalta olkapäältä oikealle alas. Kuntanauhaa ei tule kantaa siten, että se koskettaa paljasta ihoa, joten mekon kanssa voidaan puvusta johtuen kantaa kuntanauhaa myös 80 mm leveäksi ruusukkeeksi taiteltuna puvun vasemmassa miehustassa.

 

Diakonia-ammattikorkeakoulusta valmistuneet O’Diakon jäsenet voivat käyttää kuntanauhaa valmistumisensa jälkeen.

  

Opiskelijakuntanauhaa voi ostaa O'Diakon toimistolta sen aukioloaikona, hintaan 5 euroa / metri. Nauhaa voivat ostaa vain O'Diakon jäsenet.

Image from iOS (5).jpg
bottom of page