Jäsenyyden siirto

Mikäli pidät välivuoden opinnoistasi eli olet poissaolevana lukukauden tai lukuvuoden, voit siirtää O’Diakon jäsenyyttäsi jatkumaan siitä, kun palaat opintoihisi.

Huomioithan, että lukuvuositarran noutamatta jättämistä ei katsota jäsenyysoikeuden siirtämiseksi, vaan jäsenyysoikeus on voimassa automaattisesti maksetun ajan.

Jäsenyysoikeutta voi siirtää ilmoittamalla poissaolosta kirjallisesti opiskelijakunnalle (sähköpostitse info(at)odiako.fi).

Jos opiskelija on poissaolevana syyslukukauden tai koko lukuvuoden, siitä on ilmoitettava viimeistään 30.9. Jos opiskelija on poissaolevana kevätlukukauden, tulee poissaolo ilmoittaa viimeistään 31.1.

Jäsenyysoikeutta ei voi enää siirtää, jos opiskelijakorttiin on liimattu lukukausi- tai lukuvuositarra. Huomioithan, että nykyään O’Diakon jäsentunnisteena toimii vain sähköinen Slice tai Pivo. Fyysistä korttia ei ole enää mahdollista saada O’Diakon jäsentunnisteeksi.

Lisätietoja jäsenyyden siirtämisestä saat osoitteesta info@odiako.fi

Ero

Opiskelijakunnan jäsen voi erota opiskelijakunnasta ilmoittamalla siitä opiskelijakunnalle.

Mikäli opiskelijalla on fyysinen opiskelijakortti, tulee se toimittaa osoitteeseen

O’Diako
Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

Ilman opiskelijakortin palautusta eroa ei hyväksytä.

Jäsenmaksupalautus

Jäsenmaksua ei palauteta, mikäli jäsenyyden ehdot edelleen täyttyvät. Käyttämätön jäsenmaksu voidaan palauttaa vain silloin, mikäli opiskelija on eronnut Diakonia-ammattikorkeakoulusta tai valmistunut. Palautusta maksetaan täysistä käyttämättömistä lukukausista eli puolivuotisjaksoista. Jäsenmaksunpalautusta voi anoa kirjallisesti osoitteesta info@odiako.fi

Mikäli haluat jäsenmaksupalautuksen alkaen syyslukukaudesta, toimita erohakemus ja mahdollinen lukuvuositarrasi ja opiskelijakorttisi toimistollemme viimeistään 30.9.

Mikäli haluat jäsenmaksupalautuksen alkaen kevätlukukaudesta, toimita erohakemus ja mahdollinen lukuvuositarrasi ja opiskelijakorttisi toimistollemme viimeistään 31.1.

Jäsenmaksuja ei palauteta takautuvasti.

Opiskelijakunta perii kaikista maksupalautuksista viiden euron käsittelymaksun.

Opiskelijalle toimitetaan tämän halutessa laskelma jäsenmaksupalautuksen muodostumisesta. Alle viiden euron maksuja ei palauteta.

Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun jäsenmaksupalautus on maksettu tilillesi.