Jäsenmaksut ja opiskelijakortin voimassaolo

Tällä hetkellä myynnissä olevat jäsenyysajat ovat seuraavat:

Kevät 2018, 20€, voimassa 30.9.2018 asti

(Syyslukukauden 2017 jäsenyys on voimassa 31.1.2018 asti.

Lukuvuoden 2017-18 jäsenyys voimassa 30.9.2018 asti.)

Voimassaoloajat koskevat O'Diakon jäsenyyttä sekä muovisen opiskelijakortin tarraa. Frank Appin voimassaolo voi olla O'Diakon jäsenyysajasta poikkeava, eikä O'Diako vastaa tästä.

Opiskelijakortin valmistuskulut riippuvat opiskelijan valitsemasta korttityypistä. Maksujen palauttamisesta peritään käsittelykulut 6€. O'Diako ei ole velvollinen palauttamaan meneillään olevan kauden jäsenmaksua.

3,5 vuotta tai 4 vuotta kerralla maksavat voivat lunastaa korttiinsa kulloinkin voimassa olevan tarran niin kauan, kun maksettua jäsenyysaikaa riittää. Edellytyksenä on, että kyseinen opiskelija on ilmoittautunut läsnäolevaksi ajalle, jolle hakee tarraa. Poissaolosta on ilmoitettava O'Diakolle, jolloin maksettua jäsenyysaikaa siirretään poissaolon verran eteenpäin. Halutessaan opiskelija, joka on maksanut 3,5 vuotta tai 4 vuotta, voi pyytää jäsenmaksun osittaista palautusta palauttamalla opiskelijakorttinsa. Tällöin palautettavasta summasta vähennetään käsittelykulut sekä käytetyt jäsenmaksut kunkin käytetyn jäsenyyskauden normaalihinnan mukaan.

Esimerkki: Opiskelija liittyy jäseneksi 3,5 vuodeksi. Hän on jäsenenä kevään 2017, mutta lopettaa opiskelun tämän jälkeen. Hänen maksamastaan 90€:sta vähennetään kevään jäsenmaksu 20€ sekä käsittelykulut 6€, minkä jälkeen hänelle palautetaan 64€. Kortin valmistuskuluja ei palauteta.