top of page

O’Diakon edustajisto vuodelle 2024 on valittu!

O'Diakon edustajisto vuodelle 2024 on valittus!

 

Edustajistovaaleissa asettui ehdolle 10 henkilöä, ja koska varsinaisia paikkoja on saman verran niin edustajistovaaleja ei järjestetty tänä vuonna.

Edustajistoon vuodelle 2024 on valittu seuraavat henkilöt: 

Elias Huupponen

Jonathan Scamans

Viivi Junnola

Asad Mehmood

Miika Toivonen

Oona Ylikoski

Erik Roosväli

Marketta Huuhtanen

Emmi Teräväinen

Jari Tattari

Uusi edustajisto järjestäytyy kokouksessaan 7.12.2023 kello 18 alkaen. Kaikki O'Diakon jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen, ja kokouslinkin saa pyydettyä toiminnanjohtajajalta ennen kokousta (toiminnanjohtaja@odiako.fi).

Onneksi olkoon kaikille valituille!

Opiskelijakunnan jäsen voi valittaa vaalien kulusta, ehdokkaaksi tai äänioikeutetuksi hyväksymisestä sekä ääntenlaskusta neljäntoista (14) päivän kuluessa vaalien päättymisestä. Valitukset osoitetaan keskusvaalilautakunnalle ja ne on tehtävä kirjallisesti.

Keskusvaalilautakunnan päätöksistä voi valittaa neljäntoista (14) päivän kuluessa päätöksen julkaisemisesta. Valitukset tulee tehdä kirjallisesti keskusvaalilautakunnalle. Opiskelijakunnan jäsen on oikeutettu pyytämään oikaisua opiskelijakunnan edustajistolta keskusvaalilautakunnan ratkaisuun valituksesta. Keskusvaalilautakunnan päätöksistä voi valittaa opiskelijakunnan sääntöjen määräämällä tavalla.

Vaalitoimitsijan toimenpiteestä voi opiskelijakunnan äänioikeutettu jäsen kirjallisesti valittaa keskusvaalilautakunnalle ennen valitusajan umpeutumista. Valitusaika on neljätoista (14) päivää vaalin tuloksen julkistamisesta.

Valitukset voi osoittaa osoitteeseen toiminnanjohtaja@odiako.fi ja jere.hoyhtya@student.diak.fi.

bottom of page