top of page

Avoimet työpaikat

Innostutko hallinnosta? Haluaisitko päästä kehittämään opiskelijoiden edunvalvontaa? Haemme toiminnanjohtajaa kokopäiväiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 24.1.2023 alkaen! 

O’Diako on Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden palvelu- ja edunvalvontajärjestö, jossa toimii toiminnanjohtajan lisäksi kokopäiväinen asiantuntija, sekä vuosittain vaihtuva hallitus. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu opiskelijakunnan pöytäkirja- ja taloushallinto (Netvisor), jäsenrekisterin pääkäyttäjänä toimiminen, opiskelija-aktiivien neuvonta, materiaalien tuottaminen ja koulutusten järjestäminen, asiakaspalvelutehtävät sekä häirintäyhdyshenkilönä toimiminen. Toiminnanjohtaja toimii myös OPKU+ yhteisön Osuuskunnan hallituksessa.

Edellytämme

 • Korkeakouluopintoja

 • Aiempaa kokemusta hallinnosta ja edunvalvonnasta

 • Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja

 • Päätöksenteko- ja paineensietokykyä

 • Oman työn organisointitaitoja

 • Suomen ja englannin kielen taitoja

Arvostamme

 • Aiempaa kokemusta opiskelijakunta- tai muusta järjestötoiminnasta

 • Valmiutta johtaa sekä koordinoida toiminnallisia kokonaisuuksia

 • Googlen järjestelmien vähintään kohtuullista hallintaa

 • Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

Työpaikka sijaitsee joko Diakin Helsingin kampuksella osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, tai hakijan matkustusvalmiuksien mukaan vaihtoehtoisesti Diakin Oulun kampuksella osoitteessa Albertinkatu 16. Työ tapahtuu pääosin toimistotyöaikaan, mutta pystymme tarjoamaan mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin sekä tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn myös muina aikoina. Työ edellyttää jossain määrin valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. 

Työaika tehtävässä on 30 tuntia viikossa, ja palkkaus on lähtökohtaisesti ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukainen vaativuustasolla IV (2372,46€/kk, 1.4.2024 alkaen 2403,30€/kk, lisäksi maksetaan mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät). Tarjoamme myös laadukkaan työterveyshuollon sekä muita työhyvinvointiin liittyviä etuja sekä innostavan työyhteisön. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa ke 27.12.2023 kello 23:59 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja(at)odiako.fi. Otsikoi viestisi “Hakemus toiminnanjohtajaksi”. Hakemusten käsittelyn helpottamiseksi nimeä tiedostot seuraavasti: Sukunimi Etunimi Asiakirjan nimi (esim. Hakija Hanna hakemus.pdf). Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti 4.1. ja 5.1. Haastatteluihin valituille hakijoille ilmoitetaan pe 29.12. mennessä. Toivomme eri taustoista ja eri-ikäisiä hakijoita.

Lisätietoja

Olivia Löytänen 

toiminnanjohtaja(at)odiako.fi

+358 44 704 7512

bottom of page